Jelentkezés módja

Kedves Diákok!

Tanulmányi versenyünkön egyénileg – iskolátoktól függetlenül – is részt vehettek.

A nevezési díj:

általános iskolásoknak
3500 Ft/fő/tantárgy/év

középiskolásoknak
4000 Ft/fő/tantárgy/év

A jelentkezés két részből áll:

1. Regisztráció
2. Nevezés

1. Regisztráció

A versenyeinkre történő nevezés feltétele a regisztráció, ehhez töltsd ki az űrlapot a kért adatokkal, azaz regisztrálj! Ha nem ismered az iskolád OM kódját, használd a keresőt!

A későbbi, honlapunkra történő belépéshez szükséges felhasználói nevet és jelszót a program azonnal a megadott email címre küldi.

Regisztráció után lépj be a kapott kódokkal, és nevezz az általad választott tantárgyakra!

Ha az előző tanévekben már versenyeztél velünk, akkor nem kell regisztrálnod, hanem a meglévő azonosítóid segítségével lépj be a honlapra és nevezz.

Ha hibásan adod meg az email címedet, a belépési kódok nem jutnak el hozzád, ezért elküldés előtt még egyszer ellenőrizd annak helyességét!

Regisztrálok

2. Nevezés

Mivel a versenyünknek díja van, a nevezést szüleiddel együtt hajtsd végre, mert az ő beleegyezésük is szükséges!

Kedves Szülő!

Az egyéni versenyre való nevezéssel hozzájárul, hogy a gyermeke részt vegyen a bejelölt tantárgyak 2023/2024-es tanévi versenyén. Kijelenti, hogy az Ön tudtával és beleegyezésével történt ez az internetes nevezés.

Az ajánlott versenyek között találja azokat a tantárgyakat, amelyeket a gyermeke életkora alapján javaslunk, de a felsőbb korosztály bármelyik versenyére is lehet jelentkezni. Egyszerre több tantárgyat is megjelölhetnek.

A nevezést követően a fizetendő összeg is azonnal megjelenik az oldalon, ellenőrizhető. A verseny díjáról díjbekérőt küldünk ki a megadott email címre, az alapján és az azon szereplő határidőig kell átutalással, bankkártyával rendezni a nevezési díjat.

A Versenyszabályzatunkat elolvasta és elfogadta. A nevezés elküldésével a fentiekkel egyetért, és tudomásul veszi azokat.

Nevezek

Teljes körű információt a verseny honlapján találsz:

www.mozaik.suli.hu


Már regisztráltam és neveztem, szeretnék belépni.

Mozaik Tanulmányi Verseny

© Mozaik Kiadó Kft.
Minden jog fenntartva
2019.